2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Kék hírek

Folytatódott a halálos érdi tömegverekedés tárgyalása a bíróságon

Két család tagjai csaptak össze lőfegyverekkel, botokkal, késekkel egy érdi benzinkúton még 2020-ban. Egy ember életét vesztette, ketten életveszélyesen megsérültek. A halállal végződő családi veszekedés tárgyalása tegnap folytatódott a bíróságon.

  • Folytatódott a halálos érdi tömegverekedés tárgyalása a bíróságon

Az ügy köztes tárgyalására szerda délelőtt került sor. Jelentős késéssel, hiszen több vádlott nem érkezett meg időben.

A tárgyaláson az egyik vádlott nő önmagából kikelve ordítozni kezdett, a bírónak kellett a hangját felemelve lenyugtatnia.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!