2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Kék hírek

Előkerült a B. Lászlónál talált kötél: VV Fanni vére volt rajta

  • Előkerült a B. Lászlónál talált kötél: VV Fanni vére volt rajta

Tovább folytatódik Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása. Mint ismert, B. László 2017. november 20-án járt a lány lakásában, ahonnan úgy távozott, hogy az egykori Való Világ szereplő mozdulatlan testét a karjaiban cipelte. A férfi a mai napig tagadja, hogy meggyilkolta volna Fannit, arra azonban nem tud érdemben válaszolni, hogy pontosan mi történt azon a tragikus éjszakán és hol van Fanni teste.

A védői és vádbeszédek előtti utolsó tárgyaláson pénteken délelőtt iratismertetést tart dr. Farkas Gabriella bírónő. Az elmúlt években felgyülemlett iratok közül ezen a napon többek között arról a kötélről esik szó, melyet a rendőrség a vádlott, B. László által használt autóban talált meg.

A kötélen a technikusok megtalálták VV Fanni vérnyomait.

B. László továbbra is állítja, hogy nincs köze Novozánszki Fanni eltűnéséhez. 

A pénteki tárgyaláson végül kiderült: az ítélethirdetésre április 29-én kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!