2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Kék hírek

Elkapták a tatabányai szatírt

Két héten belül két nőre is rátámadt V. K. Tatabányán. A 25 éves férfit most 1 hónapra letartóztatták. Mint megtudtuk, a szatír nem csak egy óvónőt támadott meg, de egy másik asszonyt is.

  • Elkapták a tatabányai szatírt

Nagy port kavart a közelmúltban, hogy egy szatír bukkant fel Tatabányán, de fellélegezhetnek az itt élők, olvasható a kemma.hu-n. A helyi törvényszék tájékoztatása szerint szexuális erőszak büntette és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki Tatabányán rátámadt egy óvónőre február 9-én reggel. A kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint megnehezítheti a bizonyítási eljárást. Dr. Horváth Sándortól, a vármegyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi a Sárberki lakótelepen támadt rá az óvónőre, ököllel ütlegelte az arcát. A vállánál meglökte, a földre taszította és szexuális cselekményre akarta rábírni. Ezek után a nőtől a pénze és a telefonja átadását követelte. Az asszony végül 3 ezer forintot adott át támadójának. Portálunkat az eset után az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta, hogy a 40 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Alig telt el pár nap, a férfi ismét akcióba lendült. Február 16-án Tatabányán, a Mártírok úton szintén molesztált egy nőt. A férfi egyébként nem volt ismeretlen a rendőrök és a bíróság számára sem. Korábban 4 alkalommal volt büntetve, legutóbb rablás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt 2023. szeptember 26-án szabadult a 3 év szabadságvesztésből.

A rendőrség a szexuális ragadozó elfogásáról részletesen is beszámolt honlapján. A férfi február 16-i áldozata elfutott a helyszínről, és azonnal bejelentést tett a rendőrségen, részletes személyleírást adva. Az előző esetet követően begyűjtött információkat kiegészítve az új adatokkal a nyomozás új lendületet vett. Még aznap, vagyis 16-án a tatabányai nyomozók elfogták a 25 éves helyi férfit. A V. K. lakásán tartott kutatás során a rendőrök megtalálták azt a hátizsákot is, ami a második támadáskor nála volt, és amiről az áldozata szintén leírást adott.

forrás: kemma.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!