2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Kék hírek

Elgázolták és otthagyták a motorost, de a kamerája mindent felvett

Elgázoltak, majd otthagytak egy motorost Budapesten. A kétkerekű sofőrje már nem tudott időben megállni. Váratlanul érte a manőver, hiszen dupla záróvonalon vágott át előtte egy autó sofőrje. A motoros fejkamerája mindent felvett.

  • Elgázolták és otthagyták a motorost, de a kamerája mindent felvett

Elképesztő, egyben felháborító videót rögzített egy motoros fejkamerája Budapesten az Egér úton. A videón jól látszik, hogy a motoros normál sebességgel halad, amikor a vele egy sávban haladó Volkswagen a dupla záróvonalon elkezd visszafordulni. A motoros le tudott lassítani, de az ütközést már nem kerülhette el. Miután a földre került, még dudált is, de a kocsi mindenféle segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A felvételt megmutattuk egy vezetéstechnikai szakértőnek is. Csörgő László szerint a kocsi vezetője egyértelműen vétett a KRESZ szabályaival szemben.

Egy közlekedési szakjogász pedig arról beszélt a híradónknak, hogy ez a baleset pontosan kimeríti a segítségnyújtás elmulasztása tipikus esetét.

A cserbenhagyó a kemény büntetés mellett akár 11 büntetőpontot is kaphat. A mostani esetet szerencsére a motoros kisebb sérülésekkel megúszta. Tavasz végén, nyár elején azonban egyre több az utakon a motoros, akikre figyelni kell.

Hazánkban az ezt célzó kampányoknak köszönhetően drasztikusan csökkent a motoros balesetek száma.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!