2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Elfogták egy nőket prostitúcióra kényszerítő csoport tagjait Hódmezővásárhelyen

Elfogták Hódmezővásárhelyen egy csoport tagjait, akik arra kényszerítettek nőket, hogy prostituáltként dolgozzanak külföldön - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

  • Elfogták egy nőket prostitúcióra kényszerítő csoport tagjait Hódmezővásárhelyen

A megalapozott gyanú szerint a csoport tagjai Németországba vittek egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt, később pedig több sértettet is rávettek arra, hogy testüket áruba bocsássa. Az áldozatoktól elvették az így befolyt több száz millió forintnyi eurót, és a pénzt rendszeresen hazavitték Csongrád-Csanád vármegyébe. A csoport egy kávézót is üzemeltetett. A rajtaütéskor ingatlanukban tartózkodott egy idős férfi, és felmerült a gyanú, hogy őt több évtized óta ház körüli munkákra kényszerítették.

A rendőrök szerdán fogtak el négy embert. Őrizetbe vettek egy 51 és egy 30 éves férfit, akik ellen emberkereskedelem és kényszermunka, valamint üzletszerű kerítés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. Egy 35 éves nő ellen szintén üzletszerű kerítés, 49 éves társával szemben pedig pénzmosás bűntette miatt folyik eljárás, őket ugyancsak őrizetbe vették. A kutatások során számos arany ékszert, készpénzt, valamint öt nagy értékű autót is lefoglaltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!