2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

Elfogták a 3-as villamoson garázdálkodókat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást két fiatal ellen.

  • Elfogták a 3-as villamoson garázdálkodókat

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 14-én 20 óra 50 perc körül Budapest XIV. kerületében két nő és egy férfi a 3-as villamoson zaklatni kezdett egy utast, akit a férfi megütött, majd miután a nő leszállt a villamosról, a háromfős társaság elkezdte követni és tovább zaklatták.

A rendőrség honlapján közzétett felvétel alapján több bejelentés érkezett, hogy felismerik a videón szereplő fiatalokat. A zuglói rendőrök először a 17 éves lányt azonosították, majd a 14 éves fiút is. A rendőrök a lányt 2022. augusztus 3-án délelőtt zuglói lakcímén fogták el, majd délután a fiú feladta magát a kerületi kapitányságon.

Elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van. Harmadik, gyermekkorú társukat a rendőrök még nem hallgatták meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!