2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Egy erdőben találták holtan a közkedvelt rádióst

Rejtélyes körülmények között ragadták el otthonából a rádióst. A rendőség napok óta nyomoz, hogy kiderítsék, mi állhat a tragédia hátterében.

  • Egy erdőben találták holtan a közkedvelt rádióst

Egy férfi és egy nő eltűnéséről érkezett a bejelentés a hétvégén az essexi rendőrséghez. Gőzerővel kezdték keresni a párt, miután egyértelművé vált, hogy erőszakkal vitték el őket otthonukból.

Még a hétvégén a nyomok egy helyi erdőbe vezettek, ahol egy férfi holttestére bukkantak. Nem sokkal később pedig megerősítést nyert, Koray Alpergin, a londoni Bizi Fm rádióállomás tulajdonosát találták meg. A tragikus körülmények között elhunyt 43 éves DJ emléke előtt barátai tisztelettel adóztak.

- A barátom és kollégám, kedves Koray halála lehetetlen fájdalommal és szomorúsággal tölt el. Részvétemet és türelmet kívánok mindazoknak, akik szerették őt, különösen a családjának. Allah legyen irgalmas hozzájuk. Ámen – búcsúzott az egykori DJ-től az egyik barátja közösségi oldalán.

 

- A londoni török közösség gyászol! Részvétünket fejezzük ki Tuncay Beykozlunka, Koray gyászoló édesapjának és szeretteinek. Török sajtóként azt kívánjuk, hogy Isten legyen irgalmas DJ Korayhoz, aki fiatalon távozott közülünk. Részvétünket fejezzük ki családjának és szeretteinek - nyilvánított részvétet a rádióállomása.

Koray párját szerencsére élve és sértetlenül találták meg. A Mirror információi szerint három férfit vett őrizetbe a rendőrség, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak a nyomozás végéig.

A helyi rendőrfőkapitány arra kérte a lakosságot, hogy nézzék át a biztonsági kamerájuk felvételeit, és ha bármilyen információjuk van az ügy kapcsán, azonnal keressék fel őket. Továbbá bejelentette, a rendőség a következő napokban folyamatos járőrözést fog végezni a lakosság megnyugtatásának céljából.

 

 

Borsoline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!