2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Egy buli sem ér annyit, hogy nélküled kezdődjön az Újév

„Egy buli sem ér annyit, hogy nélküled kezdődjön el az Újév” – ezzel címmel osztott meg videót a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

  • Egy buli sem ér annyit, hogy nélküled kezdődjön az Újév

A BRFK nyomatékosan felhívja a budapestiek, illetve a Budapesten szórakozók figyelmét, hogy kellő figyelemmel közlekedjenek szilveszter éjszaka.

Ha alkoholt ittak, ne üljenek volán mögé, hívjanak taxit, illetve vegyék igénybe a sofőrszolgálatok szolgáltatásait.

A BRFK egy balesetmegelőzési kisfilmet készített, amelynek „alapját” egy 2021. október 2-i halálos baleset adta, amikor két fiatal, - hogy kipróbálja egyikük új autóját – nagy sebességgel egy busznak csapódott.

A fővárosban negyvenegy ember halt meg az utakon idén december 29-ig.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!