2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A herceg - Esterházy Pál 11:05

Kék hírek

Drogozott-e a rendőrt szíven szúró férfi?

A rendőrök fegyverhasználata jogszerű volt, a munkatársak pedig minden szakmai kiképzéssel és valamennyi kényszerítőeszközzel rendelkeztek - derült ki a vizsgálatból, amelyet a múlt héten meggyilkolt rendőr ügyében indítottak. Az ORFK arról is tájékoztatott, hogy nem tudtak olyan körülményről, ami miatt nagyobb erőkkel kellett volna kivonulniuk az újbudai támadóhoz.

  • Drogozott-e a rendőrt szíven szúró férfi?

Egy ország gyászolja azt a 29 éves rendőrt akit múlt hét csütörtökön kétszer szúrt szíven egy férfi a XI. kerületben. Két társát is megsebesítette az ámokfutó. Baumann Péter a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A belügyminiszter posztumusz főhadnagyként hősi halottá nyilvánította.

A 35 éves késelővel már többször volt probléma - árulta el a szomszédja. Az elkövető azóta beismerő vallomást tett, és az Országos Elmegyógyító Intézetben tartják fogva. A rendőrség az elfogás körülményeit is vizsgálta:eszerint mindhárom rendőr jogszerűen járt el.

Egy másik vizsgálat pedig arról fog dönteni, hogy a tomboló férfi drog hatása alatt volt-e a támadás idején.

Zacher Gábor toxikológus főorvos szerint ilyenkor a támadó lakásában is házkutatást kell tartani, hogy esetleg ott van-e bármiféle kábítószer.

Baumann Pétert január 26-án szülővárosában, Mátészalkán helyezik örök nyugalomra.

Teljes riport: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Mozogni idősebb korban is szükséges, a preventív szenior torna 50 év felett szinte kötelező! Sokan nem gondolnak bele hogy az idősebb korban végzett testmozgás jóval nagyobb változást hoz életminőségünkben, mint a fiatalok esetében. Vendégünk volt Kovács Krisztián senior tréner.
Napindító – Az örök fiatalság titka

Napindító – Az örök fiatalság titka

A Gold zumbát kifejezetten a túlsúlyosoknak, illetve az idősebb korosztályba tartózóknak, egészségükben sérülteknek állították össze! Riporterünk Farkasné Erzsébet egy óráját látogatta meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!