2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Moziklip 19:15

Kék hírek

Díjkitűzés a csopaki strandon álló tölgy megrongálása ügyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a csopaki strand területén lévő körülbelül 80 éves tölgyfát megrongáló elkövető azonosítása és elfogása érdekében.

  • Díjkitűzés a csopaki strandon álló tölgy megrongálása ügyében

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2022. november 20-át megelőzően Csopakon, a strand területén álló, megközelítőleg 25 millió forint eszmei értékű tölgyfát megrongálta, mely cselekmény várhatóan annak kipusztulását eredményezi.

Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon, illetve hívja a 87/482-288-as, vagy a díjmentes 112-es segélyhívó számot, tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Borítókép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban, a férfi a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt elfogták a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!