2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Csőtörés buktatta le a Kőbányai fűtermesztőt

Az ügyészségre került annak a férfinak az ügye, aki kőbányai lakásában termesztett marihuánát.

  • Csőtörés buktatta le a Kőbányai fűtermesztőt

A férfi egy csőtörés miatt bukott le, a lakatos, aki feltörte a zárat értesítette a rendőröket, hogy a kinyitott kőbányai lakásban marihuánaültetvényt talált. A házkutatáskor 93 tő növényt foglaltak le. A nyomozók két napon belül elfogták a férfit, aki ellen kábítószer termesztése mellett lopás miatt is eljárást folytattak, ugyanis a cannabis termesztéséhez használt áramot is lopta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!