2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Kék hírek

Csontsovány kutya miatt intézkedtek a rendőrök

A veszprémi rendőrök állatkínzás miatt indítottak nyomozást az állat gazdája ellen.

  • Csontsovány kutya miatt intézkedtek a rendőrök

Egy veszprémi állatvédő egyesület vezetője hívta a rendőrséget 2022. március 30-án 14 óra 29 perckor, mivel a bakonyi kistelepülésen egy súlyosan elhanyagolt kutyáról kaptak értesítést.

A helyszínre érkező járőrök az ingatlan udvarán egy erősen lesoványodott, agár fajtájú kutyát találtak, melynek csontjai kilátszódtak. Az 56 éves porvai férfi a rendőröknek elmondta, hogy ő az eb gazdája, de az állat évek óta nem rendelkezik oltással, korábbi oltási könyvét sem tudta bemutatni. 

A ház udvarán az agárnak sem élelem, sem víz nem volt kihelyezve. A tartási körülmények és az állat állapota miatt, valamint a helyszínen eljáró állatorvos nyilatkozata alapján az 56 éves férfit a járőrök elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A porvai illetékességű elkövető ellen állatkínzás vétsége miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

 

 

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!