2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Családi tragédia Győrben

Agyonverte 10 és 13 éves gyerekét egy győri férfi, majd magával is végzett. A gyerekeket édesanyjuk vitte láthatásra a börtönből nemrég szabadult apához. A férfi a két nagyobb gyerek fejét szétverte, majd egy pajtában felakasztotta magát. A mészárlást csak a legkisebb, hat éves gyerek élte túl. Ugyanez a férfi három éve kalapáccsal verte félholtra a feleségét.

  • Családi tragédia Győrben

Helyszínelnek a rendőrök ebben a győri családi házban. Itt történt a tragédia vasárnap délután. Az anya láthatásra vitte három gyerekét férjéhez, aki nemrég szabadult a börtönből. Az apa három évvel ezelőtt azért került rács mögé, mert alvó feleségét életveszélyesen összeverte. A szomszédok már akkor tudták, hogy a családnál nagy a baj.

A férfi akkor öt évet kapott a tettéért, azonban jó magaviseletéért korábban szabadulhatott. Az asszony először vitte hozzá láthatásra a gyerekeket. A jelenlegi információk szerint a férfi a 13 éves nevelt lányát és saját tíz éves fiát megfojtotta.

A legkisebb, mindössze hat éves gyerekét nem bántotta, ő az ablakon keresztül kért segítséget. Úgy tudjuk annyit mondott, hogy a testvérei az ágyon fekszenek, és valami piros van a fejükön.

A rendőrséget az anya értesítette, hogy három gyermeke közül, csak a legkisebbel tud kommunikálni.

A rendőrök már az előzetes szemle során sem zárták ki az idegenkezűséget. Az anyát az épület egyik helyiségében, bezárt ajtók mögött találták meg.

A tettes azért találkozhatott korábbi erőszakos bűncselekménye ellenére gyermekeivel, mert nem volt ellene távoltartási végzés. Lőrik József ügyvéd szerint nem is lehetett.

A felesége ellen 2016-ban elkövetett életveszélyes testi sértés miatt bütetését 2021-ben töltötte volna le. Az alkoholproblémákkal küzdő H. Gábor akkor szinte önkívületi állapotban ütötte az asszony fejét kalapáccsal, aminek a nyele is kettétört, valamint szikével is kaszabolta a testét, végül egy kilenc és fél centiméteres késsel mellkason és hasba szúrta. Az asszony akkor a folyosón csúszva könyörgött, hogy mentsék meg gyerekeit.

Megölte két gyermekét, majd öngyilkos lett egy férfi Győrben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!