2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Kék hírek

Buszbaleset - a sofőr is az áldozatok között, nem hunyt el gyermek

Halálos tömegszerencsétlenség történt ma hajnalban az M7-es autópályán, § oldalára borult egy utasokat szállító autóbusz Szabadbattyán térségében, a járművön több mint 50-en utaztak. Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolcan meghaltak, köztük a sofőr is, többen súlyosan, negyvenhatan pedig könnyebben megsérültek. További részletekről tudósítónk, Kiss Nóra számolt be a tragédia helyszínéről.

  • Buszbaleset - a sofőr is az áldozatok között, nem hunyt el gyermek

Nyolc súlyos sérült 

A balesetben nyolc személy súlyosan megsérült, őket négy kórházba, Székesfehérvárra, Veszprémbe, Siófokra és Budapestre szállították. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy, a tömegszerencsétlenség során alkalmazott protokoll alapján nemcsak Fejér megyéből, hanem a környező megyékből is érkeztek mentőegységek a helyszínre.

A szóvivő a HírTV-nek megerősítette, hogy

gyermek nincs az elhunytak között.

Megindult a forgalom

Délután ért véget a helyszínelés az M7-es autópályán vasárnap hajnalban történt, több halálos áldozatot követelő buszbaleset után. A forgalom megindult, de továbbra is jelentős a torlódás a térségben - közölte az Útinform a honlapján vasárnap délután.

Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított a busz

A Volmer-Tours Kft. autóbuszát érte baleset az M7-es autópályán Szabadbattyán térségében vasárnap hajnalban, a busz Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított - mondta a hvg.hu-nak a külföldi nyaralásokat szervező magyar utazási iroda munkatársa.

A férfi - aki a nevét nem árulta el - megerősítette, hogy a halálos áldozatok között van a buszt váltásban vezető sofőrök közül az, aki a járművet vezette.

Azt is elmondta, hogy a buszt bérelték.

Nagyon megérintett minket a tragédia, nem találom a szavakat

- mondta.  

Sajtóértesülések szerint a balesetet szenvedett jármű oldalán a Roli túra felirat szerepelt.

Az utazásszervező honlap mögött a mosonmagyaróvári székhelyű Volmer-Tours Kft. áll.

A Roli túra honlapja szerint a csoport péntek este indult Budapestről és egy napot töltöttek a Krk-szigeten található Baska településen, ahonnan szombat éjjel indultak vissza a magyar fővárosba.

Korábban az MTI kereste a Volmer-Tours Kft.-t, a telefont felvevő férfi azt ígérte, tájékozódik és visszahívja az MTI tudósítóját, ezt követően nem jelentkezett, később pedig a megadott számon elérhetetlenné vált.

HírTV - MTI

KAPCSOLÓDÓ: 

Nyolcan meghaltak, amikor árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!