2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kék hírek

Borzalmas, amit a házi feladatban kértek gyermekektől

Az egyik anyuka még a rendőrséget is értesítette az esettel kapcsolatban.

  • Borzalmas, amit a házi feladatban kértek gyermekektől

Több szülő is felháborodott a minap, miután másodikos gyermekeik vérlázító házi feladatot kaptak egy amerikai egyházi iskolában. Az egyik gyermek szülei, Misty és Cristopher Dunham valósággal sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen feladatra kéri nyolcéves kislányukat a tanár.

A heti táblázatba szedett listán jól látható, amint hétfőre zsoltárok gyakorlását, betűzést és közös játékot is kér házi feladatként a tanár, a keddi teendők között azonban feltűnik egy olyan is, miszerint:

Küldj egy képet magadról, amint a fürdőkádban olvasol!

Miután a kis Mackenzie nem szerette volna végrehajtani a feladatot, édesanyjához fordult, aki érthető módon azonnal felkapta a vizet, és e-mailben vonta kérdőre a tanárt. A válaszüzenetből végül kiderült, hogy a feladat játékos szeretett volna lenni, a fürdőkádba pizsamában vagy akár iskolai egyenruhában kellett volna fotózkodni. Misty a megnyugtatónak szánt üzenet után sem engedte el a témát, továbbra is úgy érezte, hogy ez így nincs rendben,

ezért a helyi rendőrséghez fordult.

Az aggódó édesanya rövidesen telefonhívást kapott, amiben azt javasolta neki az intézmény egyik dolgozója, hogy vonja vissza a feljelentést, ám miután Misty ezt elutasította, a kislányt eltanácsolták az iskolától.

– A gyermekünk jól cselekedett, hogy elmondta a szüleinek, hogy nem szeretne egy házi feladatot megcsinálni, mert nem érzi helyesnek. Most mégis kirúgták az iskolából – magyarázta felháborodva a kislány édesapja.

Az ügyben az intézmény vezetősége is megszólalt: közlésük szerint semmiféle rossz szándék nem állt a házi feladat mögött, sőt a tanárnő a panaszt követően körüzenetben értesítette a szülőket a félreértésről.

Vigyázunk a diákjainkra, az ő biztonságuk számunkra a legfontosabb. Továbbra is szolgálni fogjuk azokat a gyermekeket és családokat, amelyekben az Úr kegyelmesen megengedte, hogy részt vehessünk az életükben

– tette hozzá közleményében az intézmény.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!