2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt 17:30

Kék hírek

Borzalmas, amit a házi feladatban kértek gyermekektől

Az egyik anyuka még a rendőrséget is értesítette az esettel kapcsolatban.

  • Borzalmas, amit a házi feladatban kértek gyermekektől

Több szülő is felháborodott a minap, miután másodikos gyermekeik vérlázító házi feladatot kaptak egy amerikai egyházi iskolában. Az egyik gyermek szülei, Misty és Cristopher Dunham valósággal sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen feladatra kéri nyolcéves kislányukat a tanár.

A heti táblázatba szedett listán jól látható, amint hétfőre zsoltárok gyakorlását, betűzést és közös játékot is kér házi feladatként a tanár, a keddi teendők között azonban feltűnik egy olyan is, miszerint:

Küldj egy képet magadról, amint a fürdőkádban olvasol!

Miután a kis Mackenzie nem szerette volna végrehajtani a feladatot, édesanyjához fordult, aki érthető módon azonnal felkapta a vizet, és e-mailben vonta kérdőre a tanárt. A válaszüzenetből végül kiderült, hogy a feladat játékos szeretett volna lenni, a fürdőkádba pizsamában vagy akár iskolai egyenruhában kellett volna fotózkodni. Misty a megnyugtatónak szánt üzenet után sem engedte el a témát, továbbra is úgy érezte, hogy ez így nincs rendben,

ezért a helyi rendőrséghez fordult.

Az aggódó édesanya rövidesen telefonhívást kapott, amiben azt javasolta neki az intézmény egyik dolgozója, hogy vonja vissza a feljelentést, ám miután Misty ezt elutasította, a kislányt eltanácsolták az iskolától.

– A gyermekünk jól cselekedett, hogy elmondta a szüleinek, hogy nem szeretne egy házi feladatot megcsinálni, mert nem érzi helyesnek. Most mégis kirúgták az iskolából – magyarázta felháborodva a kislány édesapja.

Az ügyben az intézmény vezetősége is megszólalt: közlésük szerint semmiféle rossz szándék nem állt a házi feladat mögött, sőt a tanárnő a panaszt követően körüzenetben értesítette a szülőket a félreértésről.

Vigyázunk a diákjainkra, az ő biztonságuk számunkra a legfontosabb. Továbbra is szolgálni fogjuk azokat a gyermekeket és családokat, amelyekben az Úr kegyelmesen megengedte, hogy részt vehessünk az életükben

– tette hozzá közleményében az intézmény.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!