2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kék hírek

Börtönben marad az óbudai korrupciós botrány három gyanúsítottja

Továbbra is letartóztatásban marad a III. kerületi kenőpénzes bűnügy három gyanúsítottja – derült ki a Fővárosi Törvényszék Magyar Nemzetnek adott tájékoztatásából.

  • Börtönben marad az óbudai korrupciós botrány három gyanúsítottja

A másodfokú bíróság ugyanis ma helybenhagyta a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) korábbi végzését. A csúszópénzes ügy negyedik gyanúsítottja – szintén a korábbi döntésnek megfelelően – bűnügyi felügyeletben marad.

Ismert, március elején négy személyt gyanúsított meg a vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés, minősített vesztegetés és más bűncselekmények miatt eljárást indító Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF). A gyanúsítások az óbudai önkormányzattal kötött fiktív szerződésekről és kenőpénzekről szólnak. 

A főügyészség pár napja egy ötödik gyanúsítottat is „megszólított”, ő szabadlábon védekezik.

Megjegyzendő, hogy az eddig tudott információk alapján arra lehet következtetni, hogy a bűnügy szálai a baloldal fontos háttéremberéhez, P. Gáborhoz és társaihoz vezetnek.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!