2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Saját iskolatársaikat bántalmazták a diákok a XVI. kerületben

A tettesek videóra vették az esetet. Miután a szülők megtudták mi történt, feljelentést tettek a rendőrségen.

  • Saját iskolatársaikat bántalmazták a diákok a XVI. kerületben

Úgy tudni, hogy az elkövetők azzal a céllal vették videóra a megalázást, hogy az egyik közösségi oldalon egy kihívás keretében közzétegyék a felvételt. Az általános iskolás gyerekeket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik.

Egy kerületi iskola érintett szülőjének levele szerint

Október 26-án, fényes nappal, a házunk mögött ...-t és iskoltársát támadás érte a 14. életét be nem töltött fiúk által...

A szülő szerint a botrányos eset során a lánya osztálytársát értéktárgyai előpakolására szólították fel, megverték és leköpték, a támadók a lányt pedig hosszú haja felgyújtásával fenyegették - derül ki egy helyi közösségi csoportban közzétett levélből

Egy másik ügyről szólva a szülő leírta, tud olyanról is, amikor valakit megszégyenítettek, majd felismerhető fotóját kitették az Instagramra. 

A BRFK közben azt közölte, hogy a bántalmazott gyermekek nem szenvedtek orvosi ellátást igénylő sérülést, de az eddigi adatok alapján nem merült fel közösségi médiás kihívásra utaló adat. Az egyik 13 éves elkövetőt azonosították, tőle lefoglalták a gázpisztolyt és a mobiltelefont is.

Borítókép. illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!