2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Balesetben meghalt a sikeres sportoló, családja közleményt adott ki

Az 52 éves sportolónő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

  • Balesetben meghalt a sikeres sportoló, családja közleményt adott ki

Meghalt Rebecca Comins brit triatlonos, akit biciklizés közben gázoltak el. Az 52 éves sportolónőt a walesi Raglan településen érte a baleset, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.

Rebecca az utóbbi években számos világeseményen képviselte hazáját. A hétvégén is versenyen kellett volna részt vennie fiával.

Gondoskodó, szerető feleség és fantasztikus édesanya volt. Arra kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a gyászunkat ebben a nehéz időszakban– idézi a DailyStar a család közleményét.

A sportolónőt férje, Stephen és két gyermeke, George és Millie gyászolja.

A halálos balesettel kapcsolatban egy 47 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség, és arra kérnek mindenkit, aki látta a gázolást, haladéktalanul jelentkezzen náluk.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!