2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Az elkövető facebookos oldalán kommentelő: Ezer év büntetést a szatírnak!

Az elmúlt hónapban egyre több olyan eset volt Tatabányán, amikor védtelen nőkre támadtak rá. A februárban történt bűncselekmények elkövetői rendőrkézre kerültek, a rettegett szatír is már rács mögött van. A közösségi oldalán kisebb gyűlöletcunami zúdult rá utolsó posztja alatt.

  • Az elkövető facebookos oldalán kommentelő: Ezer év büntetést a szatírnak!

Számos alkalommal született feljelentés molesztáló férfiak miatt Tatabányán, illetve Komárom-Esztergom vármegyében. Az elmúlt időszakban azonban megnövekedett az esetek száma. Február 9-én egy 25 éves férfi támadt rá egy óvónőre Sárberki lakótelepen. Mint kiderült, V. K. két héten belül két nőre is rátámadt a vármegyeszékhelyen, ugyanis a Mártírok útja környékén egy másik asszonyt szemelt ki magának a szatír. A közösségi oldalon rábukkantunk a szatír, V.K. profiljára, aki mielőtt elfogták, utolsó posztjában egy alkalmazást használt: Hogy néznél ki egy rendőrségi fényképen? Úgy tűnik, már pontosan látta, mi vár rá. A poszt alatt záporoznak a hozzászólások, igazi gyűlöletcunami alakult ki. A kommentelők felháborodott üzenetei között van, aki ezer év büntetést kíván a szatírnak.

A teljes cikk a kemma.hu oldalon olvasható. 

Fotó: kemma.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!