2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

A nyomozókat is meglepte, amit találtak

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Debreceni Osztálya kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást S. Ferenc alsónémedi lakos és társai ellen. Az 53 éves férfi és a köré szerveződő bűnözői csoport tagjai egymás tevékenységéről tudva, különböző helyszíneken marihuánaültetvényeket alakítottak ki, és a megtermelt kábítószert Budapesten, illetve Pest megyében értékesítették.

  • A nyomozókat is meglepte, amit találtak

A banda elfogására a KR NNI nyomozói a KR Bevetést Támogató Osztály munkatársainak közreműködésével összehangolt akciót szerveztek 2020. június 8-án hajnalra. A rendőrök több helyszínen csaptak le egyszerre, és a művelet során összesen hat embert fogtak el, tíz kutatást tartottak, illetve felfedtek négy vadkenderültetvényt (Budapest XXIII. kerületében és Tápióságon egyet-egyet, Gyömrőn kettőt), amelyeknél helyszíni szemlét tartottak.

A nyomozási cselekmények alkalmával a nyomozók a különböző helyszínekről lefoglaltak 198 tő cannabisnövényt, 16.751 gramm leszüretelt marihuánát, illetve csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

A KR NNI Debreceni Osztályának munkatársai az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!