2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

A katasztrófavédők elakadt autókat és buszokat mentettek Borsodban

Fehérre változott a táj Észak-kelet Magyarországon. Bükkszentkereszten megállás nélkül havazott egész nap, több mint 15 centiméternyi friss hó esett. Csütörtöktől a havazást eső, ónos eső válthatja fel.

  • A katasztrófavédők elakadt autókat és buszokat mentettek Borsodban

A hegyi utakon nehéz lehet a közlekedés, a katasztrófavédők hat busz továbbhaladásában nyújtottak segítséget, de árokba csúszott személygépkocsit és elakadt kamiont is mentettek.

Hajnaltól a havazást eső, ónos eső válthatja fel.

Csütörtökön a hajnali és reggeli órákban elsősorban délnyugaton, majd délelőtt a Dunántúl északkeleti tájain is számítani kell ónos esőre, főként a Vértes, Gerecse és a Pilis térségében.

A Magyar Közút munkatársai azt kérik az gépjárművezetőktől, hogy lehetőség szerint ne használják az autójukat, ha mégis ezt teszik akkor a kialakult jégpáncélok miatt fokozott óvatossággal és türelemmel vezessenek.

A katasztrófavédelem azt javasolja, hogy ha valaki bajba jutott autóst, gyalogost lát, hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy az ingyenesen letölthető tájékoztató alkalmazását, a VÉSZ-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!