2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

A földre lökve támadta meg áldozatait a tatabányai elkövető

Még két hét sem telt el azóta, hogy letartóztattak egy fiatal szatírt Tatabányán. Most újabb utcai támadás történt a városban, ezúttal három nő az áldozat.

  • A földre lökve támadta meg áldozatait a tatabányai elkövető

Alig, hogy rendőrkézre került a rettegett szatír, újabb utcai támadás történt Tatabányán, számolt be a kemma.hu. A tatabányai hölgyek azt hihették, végre fellélegezhetnek, de rövid időn belül újra megtörtént a szörnyűség. Ráadásul egy óra leforgása alatt 3 nőre is rárontott egy férfi az utcán. Az elkövetőt szerencsére hamar elfogták, már kattant a bilincs a kezén.

Az indítvány szerint a férfi február 26-án kora reggel, 5 óra 13 perc körüli időben Tatabányán egy parkolóban hátulról megütötte első áldozata hátát, aki ettől arccal az aszfaltra esett. Az eséskor kezeivel megtámasztotta magát, emiatt mindkét kezét felhorzsolta. Az elkövető elfutott a helyszínről, majd ismét a nő felé indult, felé futott, mire a rémült asszony odament egy férfihoz, akinek elmondta, hogy megtámadták, és tőle segítséget kért. A támadó, amikor odaért hozzájuk, akkor a másik férfit kővel dobálta meg.

A férfi ezt követően sem állt le. Közel negyedóra múlva egy másik nőt támadott meg, mellkasánál meglökte, aki ettől a földre, hátára esett. A földön fekve védekezésképpen a férfi felé kapálózott a lábával, és a kezeivel. Végül a földön hagyta és onnan elment. A nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Ezután  újabb negyedóra múlva egy benzinkút közelében azért támadta meg újabb áldozatát, hogy a telefonját erőszakkal elvegye. A járdán hátulról meglökte, így az elesett. A nő karját megfogta, eközben megpróbálta a kezében tartott telefont kicsavarni, de nem járt sikerrel. A telefon értéke: 29 ezer forint. A megtámadott nőnek az esés következtében nyolc napon belül gyógyuló horzsolása lett.

A teljes cikk a kemma.hu oldalon olvasható.

Fotó: kemma.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban, a férfi a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt elfogták a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!