2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Kék hírek

50-es táblánál 130-cal száguldottak

Gödöllőn a Szabadság úton helyezték üzembe a sebességmérőt a rendőrök 2022. december 18-án. Az arra haladók tempóját 8 órán keresztül ellenőrizték.

  • 50-es táblánál 130-cal száguldottak

A műszer közel 150 jogsértést rögzített, közülük a legkirívóbb az a három fekete autó, amelynek sofőrje a megengedett több, mint duplájával hajtott.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára az a járművezető állhatna, aki kora délután 126 km/h sebességgel haladt - 200 ezer forintos közigazgatási bírsággal számolhat. Az első helyezésért megosztva hasított két autós, a negatív rekordot 130 km/h-val sikerült beállítaniuk. Mindketten 300 ezer forintos közigazgatási bírságot kell, befizessenek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a jövőben is rendszeresen végez sebességmérést a megye közútjain. Ennek egyetlen célja továbbra is a közlekedésbiztonság megerősítése, a közlekedési balesetek megelőzése, a jogsértők kiszűrése.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!