2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Kék hírek

25 céghálóból álló számlagyárat leplezett le a NAV + videó

25 céghálóból álló számlagyárat leplezett le a NAV Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága. Az elkövetők a gyanú szerint több mint 500 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a költségvetésnek.

  • 25 céghálóból álló számlagyárat leplezett le a NAV + videó

A láncolat ténylegesen semmilyen gazdasági tevékenységet nem végezett. A felszámolásukra szervezett akcióban 8 helyszínen 56 pénzügyőr nyomozó és járőr dolgozott. A NAV a kármegtérülés biztosítására 1,7 milliárd forintértékben foglalt le luxusautókat, ingatlanokat, készpénzt és bankszámlákat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!