2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kék hírek

20 gyerek ütötte a 12 éves társukat a tanár szeme láttára

Egy testnevelő tanár ötöst ígért a verésért, és nevetve nézte végig, amint a többiek ütötték a 12 éves osztálytársukat Mezőcsáton. A híradónk által megkérdezett pszichológus szerint a gyerekek ebben a korban még nem tudják eldönteni, hogy kihez tartozzanak jobban.

  • 20 gyerek ütötte a 12 éves társukat a tanár szeme láttára

A hátam mögötti gyerek a fejemet a hajamat meghúzta és bevágta a földbe - erről beszélt az RTL híradójának az a 12 éves fiú Mezőcsáton, akit ezután az osztálytársai meg is vertek.

A testnevelő tanár nem elég, hogy végignézte, még ötöst is ajánlott a többi gyereknek azért, hogy a fiút megverjék. A megvert diák édesapja feljelentést tett az ügyben.

A híradónk által megkérdezett gyerekpszichológus szerint a verekedő gyerekek pont abban a korban vannak, amikor nem tudják eldönteni, hogy a tanáruknak feleljenek meg, vagy a barátjukat szeressék.

Eközben az iskola jelezte, hogy elítélik az erőszak minden formáját, és megtették a kötelező intézkedéseket a tanárral szemben.

KAPCSOLÓDÓ: 

Megverték osztálytársai a vonat elé ugró 11 éves Hannát

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!