2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Szakács: Ez kommunikációs trükk

2017. augusztus 9., szerda 08:24, frissítve: szerda 12:03

Az MSZP szerint a kormány csak a figyelmet próbálja elterelni a kardiológiai intézet ct-botrányáról a beolvasztás ötletével.

Kedden írta meg a Népszava, hogy a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet az Egyesített Szent István és Szent László Kórházba olvasztanák ahelyett, hogy vennének oda egy ct-gépet.

A szocialista Szakács László szerint szervezetlenség és kapkodás van az egészségügyben. „Előkészítése nem volt ennek a döntésnek. Ugye most látjuk, megy a kapkodás, és majd tizenötödikén valahogyan Balog emberminiszter dönteni fog, szakmailag nem megalapozottan. Itt arról van szó, hogy az orvosszakma csúcsának számító intézményeket olvasztanak be egy korábban meglévő kórházi komplexumba. Közgazdasági alapja sincs, hiszen nyolc-kilenc éves kifutása lenne ennek az ügynek. Magyarán mondva: ez megint arról szól, hogy ne lehessen hírt mondani akár ezen a csatornán, hogy nem volt az intézményben ct. Dehogynem volt, csak éppen ugyanannak az intézménynek az öt kilométerrel arrébb lévő épületében” – mondta Szakács László.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!