2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Részvétét nyilvánította Orbán

2016. március 22., kedd 11:38, frissítve: kedd 13:19

Részvétét nyilvánította Orbán Viktor a brüsszeli merényletek áldozatainak.

A miniszterelnök szerint a terrorizmus minden formája elfogadhatatlan. A brüsszeli események miatt elővigyázatosságból rendelte el a 2-es szintű terrorkészültséget. Az egyik magyar sérült csak könnyebben sebesült meg.

Szijjártó: Az illegális bevándorlás miatt van

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a Brüsszeli merénylet után bebizonyosodott, hogy az illegális bevándorlás miatt nőtt a terrorveszély Európában.„Mára valószínűleg nincsen egyetlenegy épeszű ember sem Európában, aki megkérdőjelezné, hogy akkor a terrorfenyegetettség Európában növekedett-e vagy sem. Egyértelműen növekedett az Európára leselkedő terrorfenyegetettség. És azt is szeretném világosan leszögezni, hogyha egy kontinensre napi rendszerességgel ezrek érkeznek illegálisan, alapvetően ellenőrzés nélkül, úgy hogy közben nem tudjuk róluk, hogy kik ők, és miért jönnek, akkor ez együtt jár a terrorfenyegetettség növekedésével” – mondta Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.

Ártanak a muszlimoknak

Közleményben ítélte el a Brüsszeli merényletsorozatot a Magyar Iszlám Közösség. Szerintük nem hívő muszlim az, aki ártatlan embereket gyilkol a vallás nevében. Úgy fogalmaznak: az ilyen merényletek ártanak a több millió, Európában élő békés muszlimnak is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!