2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Rengeteg mindent ígért Orbán Viktor

2016. május 10., kedd 15:35, frissítve: kedd 16:58

A szentkirályszabadjai repülőtér adósságrendezése, egy ipari terület létrehozása, a vasúti pályaudvar és a buszállomás egyesítése, új völgyhíd és veszprémi aréna bővítése – egyebek közt ezekhez ígért támogatást Veszprémben a miniszterelnök.

Orbán Viktor közlése szerint megújul az atlétikai stadion, és megépül a városban egy új uszoda is állami támogatással. A déli elkerülő útra viszont egyelőre nincs forrás a költségvetésben, a kormányfő azt mondta: a beruházás harmincmilliárd forintba kerülne, és arra egyelőre uniós pénzt nem lehet szerezni.

„Azt szeretném, hogyha a magyar városok mernének sikeresek lenni, és mernének az eredményeikre hivatkozva újabb és újabb megállapodási javaslatokat letenni a kormány asztalára. Szerintem ez visz előre egy országot, ez visz előre bennünket, ez az önbecsülés. És ez tereli jó irányba a forrásokat, hiszen nyilván ott, ahol eddig is sikeresek voltak, újabb lehetőséget kapnak, jó okunk van feltételezni, hogy ismét sikeresek lesznek” – fogalmazott Orbán Viktor.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!