2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Megtagadták az iratbetekintést, elszámoltatást követel a Jobbik

2017. március 30., csütörtök 13:11

A felelősök elszámoltatását követeli, és azonnali, teljes körű átvilágítást vár a Jobbik a helyi önkormányzattól a szentgotthárdi termálfürdőben tapasztalt szabálytalanságok miatt.

A párt helyi szervezetének elnöke múlt héten kért az ügyben közérdekű adatszolgáltatást, de ezt a fürdő jogász végzettségű igazgatónője megtagadta. Lábodi Gábor a többi között a külsős vállalkozókkal kötött szerződésekre, a gyógyászati eszközök beszerzésének forrására kíváncsi. A Jobbik úgy véli, a fürdő szomszédságában álló szálloda tulajdonosa egy Cipruson bejegyzett offshore cég.

„Mi titkolnivalója van ezekkel a szerződésekkel kapcsolatban? Van-e rokoni, illetve baráti, családi kapcsolat az említett szombathelyi céggel és a fürdő igazgatója között? Valamint kért-e árajánlatokat azokra a beruházásokra, amiket Horváth Zsuzsanna szombathelyi vállalkozó nyert el, és ami a legfontosabb, az, hogy vajon csak azért tagadta meg számomra az iratbetekintést, hogy legyen ideje a nyomokat eltüntetni, esetleg újakat kreálni?” – mondta Lábodi Gábor.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!