2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Megkezdődött az MSZP frakcióvezető-helyettese elleni per

2016. március 4., péntek 14:00

A Pécsi Törvényszéken megkezdődött az a per, melyet a Met Zrt., az MVM Zrt. kereskedőcége indított az MSZP frakcióvezető-helyettese Tóth Bertalan ellen.

A politikus több a sajtóban megjelent nyilatkozatában azt mondta, a fehérvári labdarúgócsapat tulajdonosához, Garancsi Istvánhoz, illetve az exwallisos Nagy Györgyhöz köthető emberek szerepelnek a feltehetően a magyar állam jóvoltából is rendkívül nyereséges energiakereskedő céget tulajdonló offshore céghálóban. A társaság jó hírnév megsértése miatt húszmillió forintra perli Tóth Bertalant.

„Teljesen érthetetlen számomra hogy húszmillió forintra perel a Met Zrt., holott én folyamatosan azt állítottam, hogy a minisztérium, a magyar kormány, az MVM és az MVM-partner felelős azért, hogy nem a távhőfogyasztókhoz jutott el az olcsó gáz Ausztriából és a stratégiai tározókból, hanem a Met Zrt. volt az, amely egyértelműen előnyt szerzett ebből az ügyletből. Ehhez képest most itt alperesként nekem kell helytállnom, amit természetesen meg is fogok tenni. Nagyon bízom benne, hogy megfelelő ítélet születik” – mondta Tóth Bertalan.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!