2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kötetlen beszélgetésre invitálták fideszes politikusok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei papokat

Hír TV

2018. január 23., kedd 11:13, frissítve: kedd 15:36

Kötetlen beszélgetésre hívták meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében induló fideszes politikusok a választókörzetükben szolgáló papokat – szúrta ki az Együtt nyíregyházi országgyűlésiképviselő-jelöltje. Az évindító találkozót néhány nappal azután tartották, hogy a hódmezővásárhelyi plébános beállt a helyi fideszes jelölt mögé.

Lövei Csaba azt mondta, a nyíregyházi városházán tartott eszmecseréről maguk a résztvevők – Vinnai Győző fideszes képviselő és Szabó Tünde sportállamtitkár, a térség fideszes képviselőjelöltje – számoltak be Facebook-oldalukon. A bejegyzésből kiderül, hogy az eseményen Soltész Miklós egyházügyi államtitkár is előadást tartott.

Nem államtitkárként beszél Vinnai úr Szabó Tündéről, hanem úgy beszél róla, hogy az 1-es választókerület jelöltje, jelölttársam, illetve nem úgy beszél a meghívott egyházi személyekről, hogy nyíregyházi, megyei személyek, hanem kategorikusan állítva, hogy az 1-es és 2-es választókerület egyházi elöljárói, vezetői, ahogy szerepel a szövegben. Számomra ez teljesen egyértelmű egy választási időszakban. Ez különösen érzékeny téma, hiszen tudjuk a múlt heti hódmezővásárhelyi kampány előzményeit. Véleményem szerint itt is egyértelműen kampánycélról szólt a dolog – nyilatkozta Lövei.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!