2024. 10. 05. Szombat Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Az aranyember

Következik:

Szélesvásznú történelem - Az aranyember 22:00

Jogi lépéseket tesznek a kiadóval szemben

2016. október 11., kedd 10:00, frissítve: kedd 11:01

A Népszabadság szerkesztősége a folyamatos jogsértések miatt kedden jogi lépéseket tesz a kiadóval szemben. Murányi András, a lap főszerkesztője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról is beszélt, hogy a jelenlegi tulajdonostól azt kérte, egy euróért adja el a szerkesztőségnek a lapot, és abban állapodtak meg, hogy a munkatársak kedden átvehetik a személyes tárgyaikat.

„Büszke vagyok a Népszabadságra, és büszke vagyok erre a csapatra, hiszen az utóbbi időben pláne olyan anyagokat tudtunk föltárni, amelyek bármelyik demokráciában méltán kaphatnának helyet, ha és amennyiben a szabad sajtónak az a feladata, hogy ellenőrizze és kontrollálja a hatalmat. Úgyhogy ha innen nézem, akkor az újságíróink nem változtak meg, továbbra is azok a príma hírszerző, remekül tudósító, kiváló riportokat készítő kollégák, akik eddig is voltak. Nem kizárt, hogy továbbra is vannak a birtokunkban olyan anyagok, amelyek erősségüket tekintve összevethetők azokkal, amelyek megjelentek az utóbbi hetekben” – mondta a Hír TV-ben a Népszabadság főszerkesztője.

Vasárnap a jogászuk hiánya miatt, ma pedig betegségre hivatkozva mondta le a tervezett tárgyalásokat a Népszabadság újságíróival a lap kiadója. Bővebben >>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!