2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Jávor: Papírja van róla a kormánynak, hogy hazudott

Hír TV

2018. április 27., péntek 13:46, frissítve: péntek 15:07

Papírja van a kormánynak arról, hogy hazudott a választási kampányban, amikor azt állította: kétezren hajtják végre Magyarországon Soros György tervét. Jávor Benedek Facebook-oldalán azt írja: írásbeli kérdése ellenére sem a Miniszterelnökség, sem a Belügyminisztérium nem tudta megnevezni azokat a személyeket, akik a kormánypropaganda Soros-zsoldosnak keresztelt el.

A választás után a kormányközeli Figyelő hozott le egy névsort, amelyen az Orbán-kormány korábbi tagjai is szerepeltek. Jávor Benedek feljelentést tesz rémhírterjesztés megalapozott gyanújával.

„Szembe kell nézni azzal, hogy a magyar miniszterelnök teljesen megalapozatlanul összevissza a levegőbe karattyol és beszél tényalap nélkül a pénteki rádióinterjúiban, mindenféle rémhíreket liheg bele az éterbe. Teljesen megtévesztő rémhírek terjesztése zajlott a választást megelőzően Magyarországon, amiben a miniszterelnök személyesen is részt vett, ezért én a Legfőbb Ügyészséghez fordulok és rémhírterjesztés megalapozott gyanújával feljelentést teszek” – mondta a képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!