2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Harangozó: Nem tudjuk, miről beszélnek

2016. március 29., kedd 09:36, frissítve: kedd 09:36

Csak olyan jogszabály-módosítást támogatnak a szocialisták, amely nem korlátozza a jogbiztonságot terrorveszélyhelyzet esetén.

Harangozó Tamás, a párt frakcióvezető-helyettese Reggeli járat című műsorunkban azt mondta, intézkedéscsomagjuk hónapok óta a parlament elé sem került, a kormánypártok lesöpörték az asztalról. Az MSZP-s politikus kijelentette, hogy garanciák nélkül nem fogják támogatni a kormány kétharmados többséget igénylő törvényjavaslatát.

„Titkosszolgálati eszközökkel, bírói engedéllyel ma is le lehet hallgatni mindenkinek a telefonját, ma is bele lehet nézni terrorizmus gyanújával bárkinek a bankszámlájába. Nem tudjuk, miről beszélnek. Nem tudjuk, hogy megint píárkormányzás megy, megint sajtótájékoztatókon mondunk nagyokat, vagy el akarunk fedni valami mást. Ha látjuk a szöveget, akkor fogunk tudni rá A-t vagy B-t mondani. Elvi szinten most mondjuk, hogy semmi olyat nem fogunk megszavazni, amely a magyar állampolgárok kontroll nélküli, garancia nélküli tömeges jogkorlátozáshoz járul hozzá” – fogalmazott az MSZP frakcióvezető-helyettese.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!