2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 11:00

Gyurcsány egy új jelenségre lett figyelmes

2016. május 13., péntek 10:23, frissítve: péntek 10:40

A Jobbik és a DK olyan, mint a tűz és a víz, és a két párt között nem tud elképzelni semmiféle együttműködést – erről Gyurcsány Ferenc beszélt a Hír TV-nek egy pécsi lakossági fórum után, annak ellenére, hogy nemrég még az ördöggel és a Jobbikkal is összeállt volna.

A volt kormányfő szerint a bal- és a jobboldali szavazók annyira szeretnék megbuktatni a Fideszt, hogy képesek a szimpátiájukkal ellentétes párt jelöltjére is szavazni.

„Úgy látom, hogy a választóink egy jelentős része annyira akarja a Fidesz bukását – hozzáteszem: mindkét oldalon –, hogy amikor dilemma elé kerül, hogy kire is szavazzon, akkor azt tapasztaltuk az elmúlt időszakban, Tapolcán például, hogy demokrata választók átszavaztak a Jobbikra. Salgótarjánban meg, hogy jobbikos választók átszavaztak a DK–MSZP közös jelöltjére. Ez egy új jelenség. Emögött nincsen együttműködés, és különösen nincsen a pártok vezetőinek akarata. Önálló életre kelnek a választók e tekintetben, de ez egy új jelenség, új kihívás” – jegyezte meg a DK elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!