2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Erőszak: gyereket is szült nevelőapjától

2015. március 19., csütörtök 18:31

Többször is megerőszakolta nevelt lányát egy kisteleki férfi. A tinédzser lány egy gyermeket is szült az 55 éves férfitól. A történtekről a lány egyik barátja számolt be a rendőrségnek. A férfit ezután letartóztatták, és 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A kisteleki férfi először az ópusztaszeri tanyájukon erőszakolta meg az akkor még csak 15 éves kislányt. A lány teherbe esett és egy kisfiút szült. A férfi azt mondta a lánynak, hazudja azt, hogy egy azóta halálos motorbalesetet szenvedett fiú a gyermek apja. A nevelőapa a gyermek születése után még többször megerőszakolta nevelt lányát, és megfenyegette, hogy ne beszéljen a történtekről. A szomszédok alig ismerik a családot, azt mondták, zárkózottan éltek.


A kislány édesanyja és nevelőapja 1999 óta éltek együtt, három közös gyermekük is született. Úgy tudjuk, a kislány senkinek nem merte elmondani az igazságot, csak egy barátnőjének. „A kislány nem hívta a rendőröket, nem merte az esetről értesíteni a rendőrséget, hanem egy barátnőjének mondta el, aki értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot. A férfit ezt követően állították elő a nyomozók és szexuális bűntettének alapos gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és a bíróság el is rendelte előzetes letartóztatását” – fogalmazott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi a szexuális együttléteket beismerte, de azzal védekezett, hogy nevelt lánya beleegyezett azokba, és nem történt erőszak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!