2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Egymilliárd karácsonyra Hódmezővásárhelynek

2015. december 29., kedd 20:47, frissítve: kedd 20:47

Több mint egymilliárd forintot kapott karácsonyra Hódmezővásárhely, Lázár János kancelláriaminiszter szülővárosa – derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

A kormány mintegy száz önkormányzatnak osztott ki év végén támogatást: a körből nem maradt ki Felcsút sem, ahol Orbán Viktor miniszterelnök a gyermekéveit töltötte. A Fejér megyei község utat és járdát építhet negyvenmillió forintból.

Jutott pénz Budapest harmadik kerületének is, amelyet Tarlós István jelenlegi főpolgármester irányított 1990 és 2006 között. Óbuda több mint másfél milliárdot költhet a piac fejlesztésére és az egyik iskola ablakainak felújítására.


Egymilliárd karácsonyra Hódmezővásárhelynek

Több mint 1 milliárd forintot kapott karácsonyra Hódmezővásárhely, Lázár János kancelláriaminiszter szülővárosa - derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

A kormány mintegy száz önkormányzatnak osztott ki év végén támogatást: a körből nem maradt ki Felcsút sem, ahol Orbán Viktor miniszterelnök a gyermekéveit töltötte. A Fejér megyei község utat és járdát építhet 40 millió forintból.

Jutott pénz Budapest harmadik kerületének is, amelyet Tarlós István jelenlegi főpolgármester irányított 1990 és 2006 között. Óbuda több mint másfél milliárdot költhet a helyi piac fejlesztésére és az egyik iskola ablakainak felújítására.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!