2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Zsigó Róbert: Az áfacsökkentés segít az embereknek és a vállalkozásoknak

A gazdaság újraindításához is hozzájárul az új építésű házak és lakások vásárlásának vagy építtetésének 27-ről öt százalékra történő áfacsökkentése - erről beszélt a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára. Zsigó Róbert a Facebookra feltöltött videójában hangsúlyozta: a kedvezménnyel a 150 négyzetméter alatti lakások vagy 300 négyzetméter alatti családi házak esetében mindenki élhet. Hozzátette: ha az ingatlan 2022 végéig építési engedélyt kap, a kedvezmény 2026 végéig igénybe vehető.

  • Zsigó Róbert: Az áfacsökkentés segít az embereknek és a vállalkozásoknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!