2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Zsigó Róbert: A dollárbaloldal elvenné, a kormány bővíti a családtámogatásokat + videó

A baloldal megszorításokkal venné el a pénzt a családoktól. Erről beszél videóüzenetében a Fidesz szóvivője. Zsigó Róbert azt mondta, a kormány a háborús időkben is bővíti a családtámogatási rendszert: indul a "csok plusz" és emelkedik a "falusi csok" összege.

  • Zsigó Róbert: A dollárbaloldal elvenné, a kormány bővíti a családtámogatásokat + videó

„A baloldal ugyanott folytatná, ahol abbahagyta. Gyurcsányék kormányzásuk alatt eltörölték a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, a kedvezményes hiteleket. És a külföldi megrendelőiknek megfelelve kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a családokat. Ezzel több mint egymillió család otthonát sodorták veszélybe" - mutatott rá üzenetében Zsigó Róbert.

A Fidesz országgyűlési képviselője kiemelte: ma Magyarországon biztonságos az otthonteremtés. A kormány vissza nem térítendő támogatásokkal, biztonságos olcsó hitelekkel már több százezer magyar családot segített új otthona megvásárlásában, felújításában, vagy bővítésében. A magyar családok továbbra is számíthatnak ránk.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!