2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Belföld

Zsigó: A cél az egyre könnyebb gyerekvállalás

A kormány célja, hogy minden eszközzel támogassa a gyerekvállalást. Erről beszélt a családokért felelős miniszter parlamenti államtitkára.

  • Zsigó: A cél az egyre könnyebb gyerekvállalás

Zsigó Róbert hangsúlyozta: a kabinet a veszélyhelyzet ideje alatt sem hagyja magára a családokat, kitolták a támogatások igénybevételének korhatárát, több ponton könnyítették az ügyintézést és meghosszabbították a hiteltörlesztési moratóriumot, ami nagy segítség a gyereket nevelőknek.

Szombaton jelentette be a miniszterelnök, hogy a gazdaságvédelmi intézkedések részeként a kormány fél évvel meghosszabbítja a márciusban bevezetett hiteltörlesztési moratóriumot. Csak azoknak kell felkeresniük a bankjukat, akik mégis úgy döntenek tovább törlesztik hitelüket.

Katalin három gyermek édesanyja, közülük a legidősebb éppen idén kezdte az iskolát. Emiatt is komoly könnyebbség a fizetési haladék.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára emlékeztetett: a hiteltörlesztési moratórium mellett a kormány számos eszközzel támogatja a gyerekes családok életét. Zsigó Róbert hangsúlyozta: a családok a veszélyhelyzet ideje alatt is igénybe tudják venni a juttatásokat, januártól pedig újabb támogatások várhatók.

Zsigó Róbert hozzátette: a kormány célja, hogy minél több pénz maradjon a családoknál, és. hogy minden eszközzel támogassa a gyerekvállalást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!