2023. 06. 01. Csütörtök Tünde napja
Jelenleg a TV-ben:

Elfelejtett parancsnok - Kratochvil Károly

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere

Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere azon a felvételen, amelyet a tények.hu hozott nyilvánosságra. Az antiszemita kijelentés egy baloldali belviszály közben szaladt ki a ferencvárosi polgármester száján. Ellenzéki képviselők szerint sem szabad eltűrni egy ilyen mondatot. Baranyi Krisztina a Facebookon tagadta a zsidózását és perrel fenyeget.

  • Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere

Baranyi Krisztina a felvétel kiszivárgását követően közösségi oldalán azt írta: nem ő zsidózott, hanem éppen ellenkezőleg: ő vonta kérdőre a vitapartnereit az antiszemitizmusuk miatt. Majd perrel fenyegette meg azokat, akik másképp értelmezik a mondatait.

Baranyi szövetségesei szintén tagadnak

A momentumos Takács Zoltán közösségi oldalán úgy fogalmazott: az Új Pólus frakció tagjai semmilyen antiszemita kijelentést nem tettek a nevezett egyeztetés során. Hozzátette: Baranyi Krisztina antiszemita kijelentéseit sem akkor, sem most nem tudják elfogadni, a szövetségesekre történő hárítás annak a jele, hogy a polgármester saját szavainak súlyát sokadjára képtelen felmérni és képtelen a felelősséget vállalni. Arra kérik, hogy kérjen bocsánatot.

Baranyi Krisztina emelt díjas zsidózó - így jellemezte Ferencváros balliberális polgármesterét a fidesz frakcióvezetője a parlamentben. Kocsis Máté azt követően mondta ezt, miután a szocialisták elnöke úgy fogalmazott: az elmúlt hetek Magyarországgal kapcsolatos eseményei miatt szégyenkezni kell. Kocsis Máté szerint azonban szégyenkezni is külföldre jár a balliberális oldal.

Bocsánatkérésre szólította fel Baranyi Krisztinát a rabbi

Bocsánatkérésre szólította fel Ferencváros balliberális polgármesterét antiszemita kijelentései miatt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége rabbitestületének elnöke - írja a Magyar Nemzet. Róna Tamás szerint minden közszereplőnek alaposan meg kell válogatnia a szavait. A rabbi úgy fogalmazott: nagyon sok felekezet létezik, amelyek gyalázása a felekezethez tartozók vallási meggyőződésének gyalázásával egyenlő, ez pedig elfogadhatatlan.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Sevilla nyerte a budapesti El-döntőt

A Sevilla nyerte a budapesti El-döntőt

A Sevilla nyerte a labdarúgó Európa-liga 2022/23-as kiírását, miután a Puskás Arénában rendezett szerdai fináléban 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-1-re legyőzte az AS Romát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!