2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Belföld

Zoltai: Szinte semmiben nem értünk egyet Lázárral

Szinte semmiben nem értenek egyet Lázár Jánossal – ezt a kancelláriaminiszter tanácsadója, Zoltai Gusztáv mondta a Zalai Hírlap online kiadásának.

A Mazsihisz egykori vezetője hangsúlyozta: ő nem a kormány szekértolója, új pozíciójában is a zsidóság érdekeit akarja képviselni. Hangsúlyozta: nem politikai posztot kapott, de mikor felkérték, azonnal igent mondott. Zoltai Gusztáv megbízatása négy hónapra szól, sajtóhírek szerint havonta egymillió forintot fog keresni.

Schmidt Mária is bírálta Lázár Jánost

Zoltai Gusztáv kinevezése ellen több kormánypárti és jobboldali értelmiségi is felszólalt. Schmidt Mária a Heti Válaszban arról írt, hogy szerinte Lázár János lépése azt mutatja, hogy a kancelláriaminiszter számára semmit sem jelentenek a jobboldali politikai tábor erkölcsi értékei. A Terror Háza Múzeum igazgatója hozzátette: egy volt munkásőr kinevezése után nem lenne meglepő, ha legközelebb Gyurcsány Ferencet kérné fel tanácsadónak Lázár János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!