2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Zöld kampányt indít a nemzeti vasúttársaság

  • Zöld kampányt indít a nemzeti vasúttársaság

Most már lehet tudni, hogy egy vasúti utazással mennyi szén-dioxid szennyezéstől védik meg a környezetet, akik autó helyett választják. Ezt az információt a vonatjegyeken tüntetik fel, ez is segíti a MÁV Zöld kampányát.

A vonatjegyeken már olvasható, hogy az adott utazással mennyi szén-dioxid szennyezést lehet megspórolni egy azonos távú autóúthoz képest. A jegyhez hasonlóan a zöld kampány kabalájával, a 10-es TRAXX mozdonnyal is a tudatos közlekedés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a MÁV.

Schanda Tamás hozzátette: a klíma és természetvédelmi akcióterv végrehajtása a járványhelyzet ellenére is halad. 2050-re Magyarország klíma semleges lehet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!