2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Zenés, simogatós, bebújós, sőt álló kolbászos videók a DK-hoz köthető gyermektáborban

Megdöbbentő felvételeket juttatott el a PestiSrácok részére Juhász László aktivista. A videók a DK-hoz köthető Civil Tanács Egyesület, valamint a párt romaügyi szakértője, Herfort Marietta által szervezett nyári táborban készültek, amelyen hátrányos helyzetű, főként roma gyerekek vettek részt.

  • Zenés, simogatós, bebújós, sőt álló kolbászos videók a DK-hoz köthető gyermektáborban

Az egyik felvételen az látható, hogy LMBTQ-divatbemutatót tartottak. Egy kisfiút lánynak öltöztettek, míg egy kislányból fiút csináltak.

A videón látszik, hogy egy kolbászt is állítottak a lány nadrágjába, a felügyelő pedig viccesen

„Kolbászkirálynak” nevezi a lányt.

A beszámoló szerint a felvételeken az látható, amint a tábor nevelői simogatva ébresztik a lányokat, bebújnak melléjük a takaró alá, vagy fiúnak öltöztetik egyiküket és kolbászt tesznek a lába közé.

Még megdöbbentőbb, hogy ezek nem afféle “kiszivárgott”, titkos felvételek, hanem szabadon elérhetőek a mai napig a RomNet felületén. Juhász László szintén innen tudta meg, mi minden folyik a gyerekek előtt.

A táborban készült az a felvétel is, amelyen jól látható, hogy

egy férfi benyúl az egyik kislány paplanja alá, egy másiknak pedig a csupasz lábát próbálja fogdosni.

Mikor számon kértük a felvételen szereplőket, hogy miért nyúlkáltak a lányokhoz, azzal védekeztek, hogy a lányok nem mostak lábat esténként és ők azt ellenőrizték reggel. A videón viszont nem ez látszik, hanem hogy az egyikük, bizonyos Daróczi Gyula benyúlt a paplan alá, de a kislány lábát nem megnézte, hanem fogdosta, tapogatta. A fiúkat egyébként egy esetben sem ellenőrizte – fogalmazott az aktivista, aki azt is elmondta, hogy a videó készítője Hídvégi B. Attila volt, aki egyébként a DK aktivistájaként a legutóbbi gyermekvédelmi tüntetéseken is részt vett.

Hidvéghi egyébként Herfort Marietta romaügyi szakértő élettársa, ami azért érdekes, mert amikor a PestiSrácok megpróbált utánajárni a felvételek hátterének, azt a választ kapta:

A videókon látható zenés ébresztő cigány szokásoknak megfelelő, a gyerekek tapizása azonban erkölcsileg megkérdőjelezhető a többségi társadalom számára mindenképpen.

Juhász László felkereste a táborban részt vevő gyerekek családját, akiktől további gyanús információkat kapott, például azt, hogy a gyerekek nem tudtak aludni, mert szexhangokat hallottak egész éjjel.

A videók ITT megtekinthetők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!