2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Zavaros magyarázkodásba fogott elmaradó éhségsztrájkja miatt Bakács Tibor

Bakács Tibor elhatározása, miszerint hétfőtől a parlament előtt fog éhségsztrájkolni a bírósági végrehajtási törvényt módosítása érdekében, úgy tűnik, zátonyra futott. Sőt, a jelek szerint az egykor népszerű liberális véleményvezér valójában sosem gondolta komolyan az egészet...

  • Zavaros magyarázkodásba fogott elmaradó éhségsztrájkja miatt Bakács Tibor

Mandiner közölte a legújabb Bakács-saga-t, melynek középpontjában egy tervezett, majd sztornózott éhségsztrájk áll.

A portál magát a főszereplő Bakács Tibort idézi először: "Most nagyon sokan megfognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bízom, megértitek, miért csináltam ezt. Hétfőn nem fogok éhségsztrájkolni. Miért? – tette fel a kérdést. Ezt követően négy hosszabb okot is megjelölt döntése indokaként. Ezek sorrendben a következők: Melodráma, Octopus gerilla marketing, Az ima, végül a „valódi cél”.

Az újságíró felfedte fondorlatos taktikáját is: „A stratégiám az volt, – Sun Ce a mesterem – , hogy egy elterelő támadással kezdem, mindenki arra figyeljen, míg én a kertek alatt belopózom. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szereplő, higgyen a szerepében, mert akkor nem tűnik hazugságnak”. 

Az újságíró valódi célja ezzel az elterelő, figyelem felkeltő hadművelettel az volt, hogy Kiskartali István rákos betegségben szenvedő kollégájának 12 millió forintot gyűjtsön, mert ennyibe kerül az a gyógyszer, amire szüksége van.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: MTI/Beliczay László

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!