2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Zaklatással vádolja volt beosztottja az ellenzéki polgármesterjejöltet

Szexuálisan zaklatta László Imre ellenzéki polgármesterjelölt az egyik korábbi beosztottját - legalábbis ezt állította a TV2-nek az érintett nő. A DK-s politikus korábban egy magánklinika egyik vezetője volt, ahol a nő szakorvosként dolgozott. Az asszony szerint volt, hogy László Imre lerángatta róla a ruhát, máskor pedig a nemi szervét mutogatta. Az ellenzéki polgármesterjelölt mindent tagad és jogi lépéseket tervez az ügyben.

  • Zaklatással vádolja volt beosztottja az ellenzéki polgármesterjejöltet

A TV2-nek nyilatkozó nő arról beszélt, hogy még 2012-ben szexuálisan zaklatta a DK-s László Imre, Újbuda ellenzéki polgármesterjelöltje. A nő egy magánklinikán dolgozott szakorvosként, László Imre pedig orvosigazgatóként a főnöke volt.

Az asszony szerint volt, hogy László Imre lerángatta róla a pántos nyári ruhát, és előfordult olyan is, hogy az asztalán akarta megerőszakolni.

Közben Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt és több ellenzéki politikustársa a TV2 épületéhez vonultak és tiltakozásul átadtak egy petíciót. László Imre ugyanis tagadja, hogy szexuálisan zaklatta beosztottját.

A DK színeiben politizáló László Imre a Hír TV többszöri kérdésére csak annyit mondott, hogy nem támadt rá kolléganőjére. A képviselőt a felvételek tanulsága szerint emberei védték a kamerák elől, valamint attól is, hogy az ügyről részletesebben bármit is mondania kelljen.

Az ügyben az Origo megkeresett több DK-s politikust: Erzsébetváros polgármesterjelöltje, Niedermüller Péter például feldúltan reagálva azt mondta, hogy neki ehhez semmi köze. Az EP-képviselő Ara-Kovács Attila szerint semmi zaklatás nem történt, Gyurcsány Ferenc pedig arra kérte a portált, hogy írják le a kérdéseiket, de a pártelnök azokra már nem reagált.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A legtöbb ember különös vonzódást érez a régi tárgyak iránt. Galyó Béla 44 éve gyűjt régiségeket, mára több ezer különleges tárgy van a birtokában. Ezeket egy Látványtárban tekinthetik meg az érdeklődők.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!