2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Zaklatás miatt nyomoznak Bíró László ügyében

Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében. Az ózdi rendőrkapitányság azt követően indított vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta a jobbikos politikus korábbi varrodájának munkatársait akik azt állították: Bíró fegyverrel fenyegette meg őket miután elmaradt bérüket kérték. Az ellenzék szerencsi jelöltje tagadja, hogy bárkit megfenyegetett volna. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

  • Zaklatás miatt nyomoznak Bíró László ügyében

A baloldal szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje a kampány során magát helyi kisvállalkozónak definiálta, aki a tisztességesen dolgozóknak tisztességes munkakörülményeket és bért ígért. Azonban volt a Hír TV-nek nyilatkozó volt alkalmazottjai másképp látták Bíró Lászlót.

Bíró ezzel szemben azt állította, hogy ő kifizette munkavállalóit.

A csernelyi varroda egykori dolgozói a Hír TV-nek azt is elmondták, hogy amikor elmaradt bérüket kérték, Bíró fegyverrel fenyegetőzött.

A jobbikos politikus cáfolta, hogy ő bárkit is megfenyegetett volna. A rendőrség azonban most zaklatás miatt nyomozást rendelt el. Az ózdi rendőrkapitányság azt követően rendelt el vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta Bíró korábbi alkalmazottait. A hatóság jelenleg ismeretlen tettes ellen nyomoz, azonban ha kiderül bíró bűnössége akár 3 év börtönt is kaphat.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Büszke lehet Európai Parlamenti munkájára a magyar baloldal?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!