2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében

A Hír TV-nek nyilatkozó tanúkat is megszólaltathatja a rendőrség Bíró László zaklatási ügyében. A Borsod-Abaúj Zemplén megyei főügyészség szóvivője azt mondta: azt is leellenőrzi a nyomozó hatóság, hogy a jobbikos politikusnak van-e lőfegyvere. Barkó Tamás megerősítette, hogy zaklatás gyanúja miatt rendelt el nyomozást Bíró László ügyében az Ózdi Rendőrkapitányság. A rendőrség azt követően indított vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta a jobbikos politikus korábbi varrodájának munkatársait akik azt állították: Bíró fegyverrel fenyegette meg őket miután elmaradt bérüket kérték.

  • Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében

A baloldal szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje a kampány során magát helyi kisvállalkozónak definiálta, aki a tisztességesen dolgozóknak tisztességes munkakörülményeket és bért ígért. Azonban volt a HÍR TV-nek nyilatkozó volt alkalmazottjai másképp látták Bíró Lászlót.

Bíró ezzel szemben azt állította, hogy ő kifizette munkavállalóit.

A csernelyi varroda egykori dolgozói a Hír TV-nek azt is elmondták, hogy amikor elmaradt bérüket kérték, Bíró fegyverrel fenyegetőzött.

A jobbikos politikus cáfolta, hogy ő bárkit is megfenyegetett volna. A ügyészség azonban most zaklatás miatt nyomozást rendelt el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság azt követően rendelt el vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta Bíró korábbi alkalmazottait. A hatóság jelenleg ismeretlen tettes ellen nyomoz, azonban ha kiderül Bíró bűnössége akár két év börtönt is kaphat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával elrendelte a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást – jelentette be kedden, Facebook-oldalán a fideszes politikus.
Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban  + videó

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban + videó

2023 a visszaerősödés és az új lendületszerzés éve volt a turizmusban. Az idei cél, hogy az ágazat tartós bővülési pályán maradjon, amivel hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez. Ennek kulcsa a turisztikai szereplők versenyképessége – hangzott el a turizmus tavalyi eredményeit és idei terveit felsorakoztató miniszteri sajtótájékoztatón.
Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

A kormány másfél évtizedes munkájának eredménye, ahogy ma a Ludovika Campus kinéz – erről a miniszterelnök politikai igazgatója beszélt a Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ alapkőletételének ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!