2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Háború Ukrajnában 02:00

Belföld

Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében

A Hír TV-nek nyilatkozó tanúkat is megszólaltathatja a rendőrség Bíró László zaklatási ügyében. A Borsod-Abaúj Zemplén megyei főügyészség szóvivője azt mondta: azt is leellenőrzi a nyomozó hatóság, hogy a jobbikos politikusnak van-e lőfegyvere. Barkó Tamás megerősítette, hogy zaklatás gyanúja miatt rendelt el nyomozást Bíró László ügyében az Ózdi Rendőrkapitányság. A rendőrség azt követően indított vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta a jobbikos politikus korábbi varrodájának munkatársait akik azt állították: Bíró fegyverrel fenyegette meg őket miután elmaradt bérüket kérték.

  • Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében

A baloldal szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje a kampány során magát helyi kisvállalkozónak definiálta, aki a tisztességesen dolgozóknak tisztességes munkakörülményeket és bért ígért. Azonban volt a HÍR TV-nek nyilatkozó volt alkalmazottjai másképp látták Bíró Lászlót.

Bíró ezzel szemben azt állította, hogy ő kifizette munkavállalóit.

A csernelyi varroda egykori dolgozói a Hír TV-nek azt is elmondták, hogy amikor elmaradt bérüket kérték, Bíró fegyverrel fenyegetőzött.

A jobbikos politikus cáfolta, hogy ő bárkit is megfenyegetett volna. A ügyészség azonban most zaklatás miatt nyomozást rendelt el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság azt követően rendelt el vizsgálatot, hogy a Hír TV megszólaltatta Bíró korábbi alkalmazottait. A hatóság jelenleg ismeretlen tettes ellen nyomoz, azonban ha kiderül Bíró bűnössége akár két év börtönt is kaphat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!