2019. május 26.,
vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Z. Kárpát: Jogi elégtételt veszünk

Hír TV

2018. október 12., péntek 11:43, frissítve: péntek 13:48

Jogi elégtételt fognak venni azokkal szemben, akik pénzügyi visszaéléssel vádolják a Jobbikot – mondta Magyarország élőben című műsorunkban a párt alelnöke.

A napokban a Jobbik több korábbi regionális igazgatója is úgy nyilatkozott, hogy készpénzt kapott a pártvezetéstől, amit a tagoknak kellett befizetnie a Jobbik számlájára. A pénz állítólag Simicska Lajostól származott. Z Kárpát Dániel ugyanakkor cáfolta, hogy pénzt kaptak volna a nagyvállalkozótól, szerinte ha ez így lenne, akkor nem fenyegetné a pártot az Állami Számvevőszék bírsága, nem kellett volna feladni a párt székházát és munkatársakat elbocsájtani.

„A jobbikban a karrierútjukat meg nem talált személyek, ennek a közösségnek a tagjaiként semmiféle kifogást nem emeltek a Jobbik ilyen vagy olyan működési pontjai ellen. Majd a távozásuk után 1-2 nappal látszólag megvilágosodnak és intézményesített módon 2-3 naponta fog valamelyik érintett távozó a Fidesz-KDNP médiájának támogatásával előállni valami hasonló képtelen történettel” – jelentette ki a párt alelnöke a Hír TV-ben.