2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Belföld

XXI. Század Intézet: Erőszakos személyekkel veszi körbe magát Magyar Péter + videó

Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke. Radnai Márk pedig alelnök lett, aki korábban azzal fenyegetett meg egy újságírót, hogy eltöri a kezét.

  • XXI. Század Intézet: Erőszakos személyekkel veszi körbe magát Magyar Péter + videó

Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke - erről a párt hétfői tisztújító közgyűlésén döntöttek. Az alelnök Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegációnk vezetője lettek.

Magyar Péter alelnök, TISZA Párt: "Nagyon nagyon sokat segített nekünk az elejétől fogva a TISZA Párt rendezvényeinek az összerakásában, a videóinkban, a képi megjelenésben, ahogy láttátok ezek nagyon-nagyon profik. És most ő az operatív vezetője a pártnak, ő fogja össze ezt a hatalmas feladatot, amit a pártépítés jelent."

Ő az a Radnai Márk, aki ujjakat és kezeket tört volna el. Korábban ugyanis azzal fenyegetett meg egy újságíró nőt, hogy ha meg meri jelentetni a vele készült – egyébként a színház által kezdeményezett – interjút, akkor eltöri a kezét.

De egy színikritikust megfenyegetett, akinek az ujjait törte volna el.

Radnai egyébként ott volt azon az átmulatott éjszakán is, ahol Magyar Péter feltehetően tizenéves lányokkal bulizott, majd elvette - az őt videózó -, egyik vendég telefonját és a Dunába dobta. A népszerű budapesti szórakozóhelyről a biztonsági őrök vezették ki a TISZA Párt alelnökét.

Radnai Márk esete is azt mutatja, hogy meglehetősen agresszív és erőszakos politikusokkal vagy szereplőkkel veszi körbe magát Magyar Péter. Erről már a XXI. Század Intézet vezető elemzője beszélt Híradónknak. Deák Dániel szerint nem meglepő, hiszen maga Magyar Péter is az agresszív és erőszakos megnyilvánulásairól hírsült el az elmúlt időszakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!